Elementor #83

Minecraft Hakkında Bilinmeyenler

NO 1 shulkerlar:

  Shulkerlar yada shulker kutuları, kendileri end dünyasının koruyucularında bir tanesi shulkerları boyayabilirsiniz ve bu da çiçekler sayesinde olur. Kazan yapın ve içine su doldurun sonra istediğiniz renkçiçeği bulup kopartın. Envanterinizin (sihirli cebinizin) “eşya yapma” kısmına koyun ve rengi alın sonra boyayla kazandaki suya tıklayın ve suyu boyayın sonuçta shulker kutunuzla kazandaki suya sağ tıklayın (4. tuşa basın) shulkeriniz boyanıcaktır.

  VE sonra başka bir kazana normal su (boyasız su) koyun shulkerle sağ tıklayıp shulkerin boyasını çıkartın.

NO 2 Hoglinler:

 Netherin baş belaları 1.17 nin kahramanları HOGLİNLER; kendileri “yıkıcı”‘nın nether versiyonu gibi onlar küçük bir boğa gibi görünüyor. 

FAKAT onların “çarpık mantar”‘dan korktuğunu biliyor muydunuz evet onlar tam bir korkak çarpık mantar kullanarak sıkıştırıp rahatça öldürebilirsiniz.

NO 3 pusula

  diyelim bir yer keşfettiniz yada yaptınız fakat orayı kaybetmek istemiyosunuz ama ölürseniz orda doğmıycaksınız ve orayı kaybediceksiniz. YİNEDE bunun eğlenceli bir çözümü var;

  8 oyma taş tuğla ve 1 netherite bu malzemeleri eşya yapma masasına (crafting e) netherite ortada kalıcak şekilde koyuyorsunuz ve “manyetit bloğu” elde ediyorsunuz sonracığma bu bloğu kaybetmek istemediğiniz yere koyuyorsunuz ve pusulayla sağ tıklıyorsunuz (4. tuşa basıyorsunuz) pusulada partikül çıkıyor ve hep spawn noktanızı (dünyaya girdiğiniz yeri) gösteren pusula yerine manyetiti bloğunu gösteren bir pusula elde ediyorsunuz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir